Voor centrale verwarming op gas of mazout...

...kan u rekenen op Jan Lapere. Met meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen, onderhouden en herstellen van verwarmingsinstallaties van alle merken kunnen we u steeds helpen. Zelf plaatsen we ketels van Vaillant, Remeha en Atag

Naast het plaatsen van condensatieketels voor uw verwarming en warm water plaatsen we ook waterverwarmers op gas en mazout. Ook uw vloerverwarming kunnen we plaatsen. Vloerverwarming en wandverwarming zorgen voor een aangename verwarming van een ruimte. Daarnaast is het ook esthetisch, onderhoudsvriendelijk en lager in verbruik dan de traditionele verwarmingssystemen.

Naast de traditionele energiebronnen plaatsen we ook warmtepompen van Daikin. Warmtepompen maken gebruik van de energie uit lucht en bodem voor het verwarmen van uw woning en sanitair warm water. Ze brengen tal van voordelen mee waaronder een laag energieverbruik en een milieuvriendelijke werking. Daarnaast zijn ze ook financieel interessant dankzij premies en het feit dat 3/4 van de verbruikte energie uit de natuur komt. Dus zeker een investering om te overwegen.

Zowel voor particulieren als bedrijven zorgen wij voor de volledige verwarming van woning, kantoor en bedrijfsruimtes. We voeren werken uit in nieuwe gebouwen als ook bij renovaties. U kan ons steeds inschakelen voor grote maar ook voor kleine werken. We proberen binnen de afgesproken tijd bij u te zijn en als dit niet lukt laten we het tijdig weten. 

 

Jan Lapere

Roeselarestraat 136
8800 Rollegem-Kapelle (Ledegem)

T 0495 10 38 97

jan.lapere@skynet.be